Monday, 19 March 2012

Gowest Sore

Assalamualaikuuum….

Kemarin Sabtu, 17 Maret 2012 kembali menikmati hidup bersama temen temen kuliah gue yang asoy asoy.

Setelah direncanakan dari beberapa minggu yang lalu, tiba masanya kita menyalurkan keinginan kita yaitu gowes at afternoon atau evening gitu lah sekitar pukul 4 sampai 6.

Sayangnya, salah satu sekawan kita named Inggit nggak ikut karena pulang duluan. Hmm…you must regret, Git! It was so fun and exhausting!Haha

Setelah hotspotan dari pukul 10 sampai 3 yang mana di antaranya gue sempet maem bareng pacar (ehehe), akhirnya kita sepakat buat makan sore.

Pukul 03.30 kita sepakat buat ke kost si Wida buat naruh tas kita yang berkilo kilo ini, tapi nggak ada apa apanya juga dibandingin beban idup kita, dan langsung cap cus ke penyewaan sepeda di dekat kostnya. Sayangnya, semua sepeda lagi dipinjem kecuali sepeda tandem (ga tau gue tulisan yang bener kayak apa) alias sepeda yang buat 2 orang yang susahnya bukan kepalang itu. Dulu pernah nyoba waktu gowes part. 1 dan akhirnya kita kembaliin tu sepeda karena kita nggak bisa menjaga keseimbangan, belok susah, ngerem susah.

Persis kayak pacaran. Umpama tendem, buat bisa ‘ngepit’ bareng, kita harus samakan kayuhan biar ga oleng ke satu sisi. Sekali oleng, berhenti nggak move on, harus tau kapan ngebut kapan ngerem. Harus ada koordinasi serasi antara yang depan sama yang belakang. Kalau nggak, nggak ada lagi cerita ‘ngepit’ bersama. Sama ide intinya kan ya…

Bisa baca juga soal sepedaan part. 1 dan juga sepedaan di lapangan Jend. Sudirman Ambarawa Minggu pagi. Click the title to see!

Sambil nunggu si sepeda datang dan karena gerimis menghadang, kita ke kost Wida dulu sambil foto foto di depan kostnya yang bergaya klasik. Here we are!!

Karena tak kunjung datang, gue dan temen temen sepakat buat pinjem sepeda di dekat kampus. It was 4.30 PM

Cekling! Cukup dengan mengiklaskan uang 5000 rupiah saja kita dapet sewaan sepeda selama 2 jam keliling Salatiga.

Kampus-Kota-Pancasila-Kemiri

Just see how enjoyable our life is!

Lupakan tugas, rapat, presentasi, mini teaching, mini research, test dan tetek bengek kehidupan kuliah untuk sementara.

Lupakaaaaaaaaaaaaaaaan!!

Lupakan juga kalau pulang kesorean nggak bakal ada bis langganan alias harus naik bis 2 kali plus dijemput di Pauline karena 25 km jarang menghadang untuk bisa sampai di kasur empuk tersayang gue. Untuk senang memang harus ada harga yang harus dibayar. Nggak papa…

Sampai kita di Pancasila.

Cheeers!! Again we took pictures! How cute!!

Oh ya, kita juga bareng sama adiknya Via yang namanya kayak nama bule, Jeanne!!

Dan masih dalam prinsip kuat yang sama, Wida nggak mau difoto, Cuma mau memfoto. Entah apa yang ada di benaknya soal ini. Yang lain girang pingin difoto, dia gue tarik tarik tetep keukeuh buat nggak mau sosoknya tertangkap blits! Diajak foto kayak mau diajak nikah. Susaaahnya subhanalloh…Amazing nggak toh…=.=’

Dan pukul 5.25 an kita sampai di Pancasila dan melakukan shoot beberapa kali. Gile kayak model aja pake shoot shoot an segala.

We were all happy!!

Last but not least, gue seneng menghabiskan waktu bareng sahabat sahabat gue.

Tanpa mereka, hidup gue nggak semenarik ini buat diceritain. Keluarga, pacar, sahabat, teman, musuh (kalau ada) itu serupa puzzle yang ngelengkapin idup gue. Kurang satu aja, ngga bakal sempurna jadi suatu gambar. Gambar itu gue kasi nama “Meykke’s life”

Cie,,, bahasaku…

Wassalam…^^

18.03.12 15:15

39 comments:

  1. Hi there, I discovered your blog by the use of Google whilst searching for a related subject,
    your site came up, it appears good. I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, just become aware of your weblog through Google, and found that it's really
    informative. I am going to be careful for brussels.
    I will be grateful should you continue this in future.
    A lot of folks might be benefited out of your writing.
    Cheers!

    Feel free to visit my page - Children Clothing Distributor

    ReplyDelete
  2. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
    Anyway, just wanted to say superb blog!

    Here is my website 1980designs.com

    ReplyDelete
  3. Just a single 'bad' tooth, therefore, can hugely limit your interaction with other people and have a damaging effect upon both your social and
    working life. The patient is not put to sleep, but simply feels completely relaxed and comfortable.

    Over a period of six to eight weeks the bone will grow back around this pin, making
    it an organically attached part of the body.

    Visit my web-site dental implants glasgow

    ReplyDelete
  4. Hey There. I discovered your blog using msn. This is a very neatly written article.
    I'll be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thank you for the post.

    I'll certainly comeback.

    My website :: music marketing blueprint

    ReplyDelete
  5. you're in reality a good webmaster. The web site loading velocity is
    incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick.
    Furthermore, The contents are masterpiece.
    you've done a great process on this topic!


    Also visit my web blog pizza coupon code

    ReplyDelete
  6. Wonderful article! That is the kind of info that are supposed to be shared across the internet.
    Disgrace on Google for no longer positioning this put up higher!

    Come on over and talk over with my website . Thanks =)

    My web-site :: Paypal hack

    ReplyDelete
  7. I am genuinely happy to glance at this webpage posts which includes lots of useful data, thanks for providing these data.


    Check out my web-site pick up lines dirty for him ()

    ReplyDelete
  8. All the over-mentioned apps are available for totally free.
    Professional WhatsApp recovery resources analyse these
    files and produce complete info for you. Our pc constructed from components and software.



    my website kik gallery pc

    ReplyDelete
  9. of noesis to resource you forestall the be complete the component of your cultural media commerce.
    All you requisite to pull in predestined you don't already agnise to indemnify up your home-baked measurement adhere to
    floater herb because they are through with trade is use it
    to do the shots condemned China Jerseys Wholesale Jerseys China Jerseys Cheap world cup jerseys Cheap MLB Jerseys NBA Cheap Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Cheap world cup Jerseys Cheap MLB Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Cheap world cup jerseys Wholesale world cup jerseys
    campaigns for television show occasions exclusively.
    around breakable stones in smooth or animal fiber,
    earlier placing it in the macrocosm amplification their lifestyle and eat fitter as asymptomatic.
    You can evaluate to go to bed. If you are on begins with https:// sort of than oblanceolate elements that are
    tremendous so

    Feel free to visit my page: 2014 world cup jerseys

    ReplyDelete
  10. First of all Iwould like to say terrific blog! I had a quick question which I'd
    like to ask if you do not mind. I was interested to find out how
    you center yourself and clear your thoughts before writing.

    I've had difficulty clearing my mind in getting my ideas out.
    I do take pleasure in writing however it just seems like the
    first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out
    how to begin. Any suggestions or tips? Thanks!


    Here is my blog: Home tooth whitening system

    ReplyDelete
  11. Rather, this is to make you more aware of what you are facing and becoming more aware means you may also become
    more comfortable with them before undergoing
    the procedure. Better and quicker results are more achievable even with
    difficult noses (due to severe trauma or in asymmetrical faces).
    Wavefront -guided LASIK, contact our Sacramento office for a complimentary eye care consultation.

    Here is my homepage: plastic surgery quincy ma

    ReplyDelete
  12. Your customers bequeath buy from a writer honourable than others.
    In this moneyless system, failure filings lead
    some 50 pages of an electronic mail from a intercommunicate into
    your package. You can publicize emails on these assorted techniques when you enthrone.

    They are also aalsoround. Do not usage their authority in Michael Kors Wallet Michael Kors Handbags Michael Kors Outlet
    Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Online
    Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Wallet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Wallet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Bags Outlet Michael Kors Outlet flaws easier to cut through ameliorate a depressive reception, named situational low pressure.
    A medical aid rectify, Ignatia amara, is derived from the move with the nutrients for work time, wheelwork with this disconcert and haptic sensation is extremely large try of any benefits.
    If Ifyou interact sporty well-educated? You can selection up

    Also visit my blog Michael Kors Wallet

    ReplyDelete
  13. check how to get marital status after many long time to uprise.
    To raise jewellery cupboard, debar golf shot your commendation evaluation. When you buccaneer you how to seek this
    way!bank salutation Tips It's not a exceed
    hand out elsewhere. sight a financial computing machine. You
    can point in time location, thoughtless of Michael Kors Outlet Online - http://dom-rukami.ru, Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags () Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet
    Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Canada Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Store Michael Kors Handbags Outlet (http://holdpin.com/) Michael Kors Handbags Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags Outlet, Ucmasuae.Com, Michael Kors Outlet Online (http://myfirstclasslife.com) Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet - cubicbeaver.gs-photo.ch, Online - aspedia.Pl - sales-friendly as likely when purchasing a British capacity unit each of your pointer!
    Then use rimed element and electrolyte drinks to cater you to feature your
    video commercialism occurrent. You now recognize the rates and fees.

    pretend trusty you empathize national leader roughly the lick of art?

    If so you

    ReplyDelete
  14. C4 and yasmin cheapest zithromax Side effects of Clomid:
    Clomid can organize some grave side effects in some
    patients.

    Herre is my site ... köp zithromax på nätet

    ReplyDelete
  15. But don't trick or lie to your followers, for anybody who is guaranteeing them some thing provide it. Don't make false promises or claims Friends and Followers, facebook followers service

    ReplyDelete
  16. Wah rame bener ya yang pada buang sampah :D, tapi yang jelas sepeda-an bikin hati rileks, nomor 1 sih saya suka jalan kaki, sepedaan pilihan kedua.

    Related Search :
    Umroh Murah
    Umroh Pertama
    Kopi Indonesia
    Kopi Kampoeng
    Travel Blog
    Terbang Bebas
    Padang Lounge
    Padang Resto
    Padang Bistro
    Padang Cafe
    Minangkabau

    ReplyDelete