Wednesday, 20 July 2011

my favorite song!

This is it!! Lagu yang baru aku sukai beberapa hari ini. Dilihat memang simple, tetapi begitu didengerin, suaranya lembut and ibarat wewangian ni ya, lagu ini kayak lilin aromatherapy atau pengharum ruangan yang wild lavender. Setiap kata yang terucap itu kayak touch my heart banget!! Alunan musiknya mellow tapi nggak yang mellow alay gitu. Mungkin banyak yang belum tau lagu ini. Tapi, sekali dengerin, terutama bagi kamu yang suka alunan irama seloww pasti suka, apalagi yang bisa meresapi isinya karena lagi di situasi yang sama. Jleb banget deh pokoknya!! Nah, penasaran, coba deh cari di 4shared.com atau donlotan musik lainnya....

Apalagi didengerinnya waktu mau tidur gitu.... haduuuuuh, touching!

Agar Kau Mengerti

oleh: Abdul

Aku tak pernah bisa
Tuk kau beri dunia
Aku tak pernah bisa
Tuk kau beri stumpuk kata cinta

Reff:
Yang aku ingin hanya pengertianmu
Tuk sedikit saja pahami maksudku
Yang aku ingin hanyalah agar kau mau
Sekedar...mengerti aku

Aku tak pernah minta
Untuk semua waktumu
Aku tak pernah minta
Kau beri smua yang engkau punya

Back to Reff

1 comment:

  1. Nowadays, despite the fact that right now there is apparently simply no established form of observe about virtually any distinct celebration, breitling replica sale is wise to be able to steer clear of the particular 60 money, plastic-type wrist strap observe in case you are wishing to purchase a single observe. This sort of observe could be used being a everyday regular observe yet fake hublot can just as well land in the particular bathroom drawer, to never start to see the mild regarding evening once more. The past sort to take into account is the timepieces selling. These kinds of rolex replica usually are not supposed to carry out anything at all with the exception of adorn the particular wearer's wrist. They are generally constrained creation works, difficult to get yet delightful to consider. Yet powering the nice replica watches uk are usually sound, trustworthy moment parts which will previous eternally. Their particular confronts routinely have diamonds, palms manufactured from titanium. Just about the most crucial things to consider that you should help make will be around the sum in which you will need to shell out for the particular observe. You need to recognize that several timepieces have become pricey. Any hublot replica sale can easily symbolize a lot of things just like strength and also success. A person that you need to pick the most appropriate a single you could use whenever.

    ReplyDelete